Utomhusrestaurang & -bar

RestaurangGustafsvik

Njut av de lokala smakerna ute i naturen

The Edible Country, konceptet där vi förvandlar naturen till en gör-det-själv-restaurang. Här får gäster möjligheten att skapa sina egna måltidsupplevelser med inspirerande recept framtagna av fyra Michelinkockar. Med lokala råvaror som går att hitta i den svenska naturen tillagar man en naturlig, hållbar och läcker måltid. Den som vill kan också få hjälp av en lokal guide, förses med en färdig korg med ingredienser eller få maten tillagad och serverad. Konceptet har nu även utökats med dryckesupplevelser i en utomhusbar, The Drinkable Country. Precis som måltidskonceptet är tanken att gästerna kan skapa sina egna dryckesupplevelser med recept framtagna av några av Sveriges ledande dryckesexperter och man använder bara färdiga lokala drycker och ingredienser från omgivningen.

Se på Google Maps

Bra att tänka på

Mitt i Värmlands magiska natur, bredvid sjön Vänern, ligger den historiska gårdsparken Gustafsvik. Här står Edible Country bordet på gårdens vackra ägor och erbjuder en matupplevelse av hög klass.

Om du tycker om en promenad efter maten så passerar Iron Trail vägen genom parkens alléer. En 30 km lång hike genom Värmlands vackra landskap.

Foto: Tina Stafrén/Visit Sweden

Att göra i närheten

Upptäck mer i Sverige

Visit Värmland