Humlagård

CaféGnosjö

Ekologiskt och närproducerat i fokus

På Humlagård café och butik i centrala Gnosjö kan du avnjuta en trevlig fikastund. Här står ekologiskt, närproducerat och genuinitet i fokus. Här kan du som besökare avnjuta en trevlig fikastund i en trevlig atmosfär. Allt bakas på ekologiska råvaror och en del utav råvarorna kommer från den egna gården Humla samt den större gemensamma familjegården. Kaffe, fika, matbröd och lunch för takeaway. Som inte det vore nog finns även ett utbud av egensydda kläder gjorda av ekologiskt och återvunnet material. Du hittar även ett utbud från Lilla H här.

På Humlagård café och butik kan det hända mycket så välkomna in i värmen onsdagar-lördagar. Vill du vara riktigt säker på butikens öppettider följ @humlagard på Instagram.

Se på Google Maps

Bra att tänka på

Ett stenkast från Humlagård café och butik ligger en av traktens mest omtalade second hand butiker - Gnosjö Hjälper. Här jobbar alla ideellt och allt överskott går till bistånd. Denna second hand är en av de största i Sverige med sina 1600 m² fördelat på tre våningsplan där vem som helst kan hitta sig ett fynd. Väl värt ett besök under öppettiderna.

Foto: Johan Svedberg

Att göra i närheten

Upptäck mer i Sverige

Småland