Utomhusrestaurang & -bar

RestaurangVen

Njut av de lokala smakerna ute i naturen

The Edible Country, konceptet där vi förvandlar naturen till en gör-det-själv-restaurang. Här får gäster möjligheten att skapa sina egna måltidsupplevelser med inspirerande recept framtagna av fyra Michelinkockar. Med lokala råvaror som går att hitta i den svenska naturen tillagar man en naturlig, hållbar och läcker måltid. Den som vill kan också få hjälp av en lokal guide, förses med en färdig korg med ingredienser eller få maten tillagad och serverad. Konceptet har nu även utökats med dryckesupplevelser i en utomhusbar, The Drinkable Country. Precis som måltidskonceptet är tanken att gästerna kan skapa sina egna dryckesupplevelser med recept framtagna av några av Sveriges ledande dryckesexperter och man använder bara färdiga lokala drycker och ingredienser från omgivningen.

Se på Google Maps

Bra att tänka på

Ven är en vacker liten ö placerad mellan Sverige och Danmark i Öresundsleden, och ett obligatoriskt besöksmål på Skåneresan.

Ön är känd för sina branta klippor, vita sandstränder, mysiga små hus och blommande ängar. Här rekommenderas det att cykla runt ön för den ultimata upplevelsen till bordet vid House of Ven som bjuder på lokala smaksensationer.

Foto: Klara Leo

Att göra i närheten

Upptäck mer i Sverige

Visit Skåne