Husky-vandring

NaturupplevelserSorsele

Upplev de fantastiska skogarna i Lappland på en dagstur med fyrbent assistans.

Gemensamt med några av våra huskies vandrar vi genom det vilda landskapet. Vi strövar genom myrar och skogar, söker och spårar vilda djur och njuter av naturen. Våra huskies är lyckliga och njuter av varenda sekund när de är ute på upptäcktsfärd.

Hundarnas energi smittar av sig på oss tvåbenta och vi tar oss ett bra stycke fram. När vi sedan blir hungriga har vi förberett oss väl med läckra lunchpaket samt kalla och varma drycker. Vildmarken har säkert också förberett smaskiga saker åt oss. Den som vill kan stoppa ner handen i blåbärsriset och om vi har tur så kan vi få smaka på skogens guld, hjortronen, som växer i mängder här uppe.

Vandringen är en upplevelse full med spännande intryck för alla som vill uppleva den lappländska naturens skönhet och glädjen och energin hos våra huskies…

Se på Google Maps

Bra att tänka på

Ung och gammal, erfaren och oerfaren, ensamresenärer, par, familjer och grupper. En viss grundkondition krävs. Tid: 6 timmar. Solglasögon, solkräm, myggmedel, dagtursryggsäck, vattenflaska samt frilufts- och regnkläder.

Att göra i närheten

Upptäck mer i Sverige

Sorsele